Персонализирани и сигурни решенија за шпедиција и транспорт во целиот свет

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

Оставете порака 

ДЕЛОВНИ
ФУНКЦИИ
ВО СЕВЕРНА
МАКЕДОНИЈА

Орбит ЛТД Интернационал шпедитер е основан во 2000 година како македонска филијала на Групацијата на компании Орфи Беиноглу.

Нашиот тим во текот на годините опслужуваше голем број големи клиенти во Северна Македонија и КОСОВО, во индустриите на телекомуникациите, банкарството, инженерството, амбасадите итн.

Клиентот е на прво место

Орфи Беиноглу е посветена да обезбеди услуги од висока класа и има за цел да понуди дополнителна милја на барањата на нашите клиенти. Нашите клиенти се суштината на сè што правиме.

Континуирано подобрување
Посветени сме да бидеме подобри секој ден во сè што правиме. Со подобро разбирање на нашите клиенти и континуирано работење на иновации и подобрување на нашите услуги и процеси, Орфи Беиноглу ќе стане најдобар.

Грижете се за нашиот народ
Ги цениме нашите луѓе како најважното богатство на нашата компанија. Ние веруваме дека страсните и ентузијастички вработени доведуваат до среќни клиенти.

Повеќе за нас

Нашите услуги

Придвижувачи на кои
можете да им верувате

Селидби на
долги
растојанија

Осигурување со
целосна
вредност

95% стапка на
упатување

Ајде да ве
преселиме!